Over ons

Wij vertalen maatschappelijke uitdagingen in concrete oplossingen op het gebied van mobiliteit, energie en connectiviteit. Van gebouw tot en met een stad. Van lichtmast tot monitoring van luchtkwaliteit in huis.

Onze expertise

  • We zijn een onafhankelijke partij. Altijd de beste oplossing voor het beste project.
  • We hebben onze eigen proeftuin Strijp-S waarin we continu leren en sparren met partners.
  • We hebben kennis en kunde van maatschappelijke vraagstukken en kunnen ook plannen concreet maken.
  • We kunnen totaal ontzorgen van advies tot en met exploitatie.
  • We hebben ervaring opgedaan in Europese projecten.
  • We hebben een nieuwe rol als urban-operator.
over-ons-beeld-2

Onze visie

Wij geloven in stedelijke gebieden die een socialere, comfortabelere en duurzamere manier van leven bieden. In steden die op continue en gezamenlijke wijze integraal en dynamisch worden ontwikkelt, gemonitord en geoptimaliseerd. Dit ten behoeve van de leefkwaliteit van de gebruiker en de waarde van haar leefgebied.

Met behulp van ons multidisciplinaire netwerk en onze kennis op het gebied van smart cities bieden wij gebiedsontwikkelaars, vastgoedontwikkelaars, beleggers en gemeenten slimme en integrale diensten die de stad omvormen tot een waardevolle, toekomstbestendige, interactieve en adaptieve leefomgeving.

De slimme stad

Een toekomstbestendige stadsontwikkeling speelt zich af op 3 lagen: de meest zichtbare laag is de laag waar ons dagelijks leven zich afspeelt, het tastbare deel van de stad. De straat waarop men loopt en de deurklink die men vastpakt. Data en online verkeer zijn niet direct zichtbaar en bevinden zich in de ‘cloud’. Hier vinden analyse, communicatie en content development plaats. Tot slot de infrastructurele laag. Deze digitale en analoge snelweg biedt ruimte aan mobiliteit-, energie-, grondstoffen- en datatransport.

De interactie tussen de lagen is hetgeen dat de stad slim maakt. Er ontstaan niet alleen crossovers die een vergroting van efficiency en een verkleining van risico’s tot gevolg hebben, maar er ontstaat tevens ruimte voor nieuwe en duurzame businessmodellen die een bijdrage leveren aan de waarde van het gebied.

over-ons-beeld-3
iCity-Vcalue-Creation

Wat doen wij

Onze diensten krijgen vorm op de hierboven beschreven lagen. Wij zorgen aan de hand van de behoefte voor de juiste opbouw van de programma’s, de samenstelling van de projectteams, de interactie tussen de lagen, de benodigde kennis en de totstandkoming van de quadruple helix waarbij overheid, onderwijs, ondernemers en bewoners samenwerken. Op deze wijze ontstaat er een multidisciplinaire en integrale aanpak die zicht niet langer focust op gesegmenteerde ontwikkelingen, maar die sector overstijgend is.

Daarnaast verzorgen wij de rol van operator en regisseur binnen de slimme stad. Door de synergie tussen de community en haar leefomgeving voortdurend te monitoren en te optimaliseren, en door blijvend innovatie en nieuwe samenwerkingen aan te jagen, creëren wij een ecosysteem waarin het niet alleen prettig leven is, maar waarin tevens continue waarde-creatie plaatsvindt.

Het team

thijs-van-dieren

Thijs van Dieren

Founder

Linkedin
renzo-dingler

Renzo Dingler

Smart Connectivity

Linkedin
wouter-beelen

Wouter Beelen

Smart Mobility

Linkedin

Jill Wullems

Project Manager

Linkedin
ronnie-groenewold

Ronnie Groenewold

Business Developer

Linkedin
gabi-verwoerd

Gabi Verwoerd

Management Assistent

Linkedin
home-beeld-cta

Wil je weten hoe we van jouw stad
een slimme stad maken?

Scroll naar boven