Strijp-S: iCity Tender

Wij geloven in steden die een socialere, comfortabelere en duurzamere manier van leven bieden. Om deze reden lanceren de TU/e, gemeente Eindhoven én VolkerWessels de iCity Tender.  Deze tender is onderdeel van het Triangulum project, dat door het Europese Horizon 2020 Programma wordt gefinancierd. De iCity Tender daagt MKB-ondernemers en start-ups uit om innovatieve producten en diensten te ontwikkelen, die de kracht van de gemeenschap gebruiken en de levenskwaliteit verhogen. We willen businessmodellen financieren die mensen met elkaar en hun omgeving verbinden. Strijp-S vormt het ‘living lab’ om deze producten en diensten te testen. Het gebied fungeert als ‘launch market’ om ideeën te ontwikkelen tot schaalbare oplossingen die ook in andere steden toepasbaar zijn.

Op 6 oktober 2016 heeft het kick-off evenement plaatsgevonden. Voor meer informatie en aanmelding voor de komende evenementen kunt u kijken op de projectpagina van de Tender.